Postaráme se
o Váš úsměv

Pod jednou střechou poskytujeme komplexní dentální služby včetně implantologie, dentální hygieny, ošetření v analgosedaci či mikroskopické endodoncie.

Implantáty

Více než 25 let implantujeme šroubové implantáty, umíme vyřešit i komplikované situace spojené s nutností augmentace kosti nebo sinus liftem. Díky úzké spolupráci s dentální hygienou a zubní laboratoří jsme schopni i vysoce estetických a náročných rekonstrukcí chrupu.

Silensor proti chrápání

Pro ty, kteří mají problémy s chrápáním, bojí se operace a nechtějí spát s maskou, je možnou cestou zhotovení tzv. silensoru. Systém dvou přesných dlah spojených tak, aby Vám lehce předsunuly bradu a rozšířily místo pro vstup vzduchu přes nosohltan dokážou částečně vyřešit i nebezpečnou apnoickou pauzu.

Hybridní protézy

Hybridní protéza na 4 až 6 implantátech se jmenuje Branemarkův most. Toto je dnes velmi časté řešení u pacientů s bezzubou čelistí. Tam, kde nelze nebo pacient nechce implantovat, je možné pacientovi na zbytkovém chrupu zhotovit esteticky přijatelnou snímatelnou hybridní protézu – bez „háčků“.

Krytí dásňových recesů

Ačkoliv rozhodně nelze "opravit" každý úbytek dásně, časté úbytky dásní po rovnátkách nebo při přetěžování zubů lze pomocí vazivového štěpu, zvláště v estetické oblasti úsměvu, zrestaurovat.

Dentální hygiena

Pokud vás trápí zápach z úst, krvácení dásní nebo ukládání zubního kamene, většinou Vám může pomoci dentální hygienistka. Jejich práce je vskutku jediný opravdu preventivní výkon ve stomatologii.

Transplantace zubů

Transplantace vlastního zubu může být v konkrétních případech – zvláště u mladých pacientů – vhodnou alternativou např. implantace. Pro příklad místo stoličky lze transplantovat vlastní osmičku. Naši dentoalveolární chirurgové jsou v tomto směru velmi úspěšní.

Mikroskopická endodoncie

Správně ošetřené kanálky zubu Vám mohou prodloužit životnost zubu o mnoho let, opravit už jednou zaplněný zub bez mikroskopu prakticky nelze.

Sportovní dlahy

V zubní laboratoři vám umí chrup naskenovat a vyrobit velmi přesnou sportovní dlahu na velmi přesném modelu, který lze využít opakovaně.

Nejnovější aktuality

Kontaktujte nás

Heydukova 463/1,
430 01 Chomutov 

+420 777 101 248
+420 739 115 602
+420 474 721 227

recepce@zubniklinika.cz

Otevírací doba

Po             7.30 – 19.30
Út             7.30 – 19.30
St              7.30 – 19.30
Čt              7.30 – 19.30
Pá             7.30 – 15.30